donderdag 28 januari 2010

Weghsteen & Driege NV

Als vermogensbeheerder en beursvennootschap kan Weghsteen & Driege NV bogen op 120 jaar ervaring. We zijn met recht en rede trots op het feit dat we het vermogen van verschillende generaties hebben beheerd. Het zorgt ervoor dat we de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Een vertrouwen dat we naar onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, met volle kracht wensen uit te stralen. Onafhankelijkheid en ervaring staan bij ons centraal.
Bovendien wensen wij duidelijk te stellen dat de activiteiten van een beursvennootschap niet verward mogen worden met die van een bank. In tegenstelling tot een bank gebruikt een beursvennootschap het geld van de klanten niet om kredieten te verstrekken. De rekeningen van de beursvennootschap en de klant zijn perfect gesegregeerd.
We kunnen met zekerheid zeggen dat uw geld bij ons voor de volle 100% veilig bewaard wordt.

Onze troeven

 

  • Individueel vermogensbeheer vanaf 25.000 euro, zowel voor particulieren als bedrijven.
  • U geniet van een gepersonaliseerde aanpak.  
  • Ons advies is objectief en persoonlijk.
    Met objectief bedoelen we dat Weghsteen & Driege NV er niet op gericht is om de door hemzelf ontwikkelde producten te verkopen. Bij ons krijgt u niet constant reclame over zelf ontwikkelde fondsen of hypergestructureerde producten voor financiƫle ingenieurs. Integendeel, we speuren voor u in de financiƫle supermarkt naar beleggingsproducten met de beste kwaliteit.
  • We tonen respect voor uw beleggingsprofiel.
    Aandelen, net als obligaties, kennen verschillende risicograden. Wij helpen u om de bomen door het bos te zien en houden steeds rekening met uw risicoprofiel.
  • Uw orders worden snel en correct uitgevoerd.
  • U kunt rekenen op onze discretie.
  • U hebt met ons een vertrouwensrelatie.
    Elke klant krijgt een vaste gesprekspartner binnen het bedrijf. De relatie tussen klant en beleggingsadviseur is een vertrouwensrelatie. Daarom is het heel belangrijk steeds dezelfde gesprekspartner te hebben die u goed kent.
  • Weghsteen & Driege NV beschikt over een team van financieel deskundigen die de beurs als hun biotoop beschouwen.
Brugge / 050 33 33 61 Gent / 09 265 71 40 info@wegd.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten